Supinált talpú gyerekcipők minden szezonra!

A Supinált talpú cipő,a gyermekek számára ideális lábbeli kiválasztása mindig is fejtörést okozott a szülőknek. Nem csak kényelmi, de egészségügyi szempontok is indokolják a supinált gyerekcipők választását, amelyek között a téli cipő éppen úgy megtalálható, mint az átmeneti cipő, vagy a szandál. Ezek a különleges felépítéssel bíró lábbelik gondoskodnak arról, hogy a bokaízület egészségesen fejlődjön, és a lábboltozat is megfelelően alakuljon. Mivel a gyermekek ínszalagjai még nem alkalmasak arra, hogy a sarokcsontot egyenesen tartsák, így korrigálásra, valamint megtámogatásra van szükség. A supinált gyerekcipők speciális sarokkiképzéssel és rugalmas talppal állnak rendelkezésre, és szolgálják a gyermekek lábfejének egészséges fejlődését. A tépőzáras kivitelezés gondoskodik a könnyű használhatóságról, a lányoknak és fiúknak is ideális lábbelik kérge pedig a sarkat tartja stabilan.

Sorrend:
View:
 • Supinált talpú, bordó-mályva oldalán virágokkal díszített, két tépőzárral állítható, valódi bőrből készült gyerekcipő lányoknak az átmeneti időszakra. Strapabíró, orrvédővel ellátott. Magyar termék,  Egészségpénztárra elszámolható. Kiszállítás 1-2 munkanap. 

  A méret kiválasztása után látható a cipő belső talphossza!

  15 490 Ft
  Méret : 34
 • Szamos, Supinált talpú, 4,5 mm-el döntött, szürke, nyitott, két tépőzárral állítható, gyerek szandál nagyfiúknak, valódi bőrből. Egészségpénztárra elszámolható, magyar termék. Kiszállítás 1-2 munkanap! 

  A méret kiválasztása után látható a szandál belső talphossz!

   

  12 890 Ft
  Méret : 32 - 33
 • Szamos,Supinált talpú, 4,5 mm-el döntött,  két tépőzárral ellátott, szívecskékkel díszített,  mályva színű  szandál lányoknak. Kiváló viselet kint valamint benti cipőnek is óvodába, bölcsődébe. Egészségpénztárra elszámolható, valódi bőr, magyar termék. Kiszállítás 1-2 munkanap.

  11 160 Ft
  Méret : 21
 • Ponte20 supinált talpú, szürke-rózsaszín, két tépőzárral állítható gyerekcipő lányoknak az átmeneti időszakra.  Kiváló utcai viselet kislányoknak. Kiszállítás 1-2 munkanap.

  A méret kiválasztása után látható a cipő belső talphossza!

  8 790 Ft
  Méret : 24
 • Ponte20 supinált gyerek szandál lányoknak lila bőrből hajlékony szürke  talppal két csattal és tépőzárral állítható kiváló kinti viselet de óvodában és bölcsődében benti cipőnek is ajánljuk.

  A méret kiválasztása után látható a szandál belső talphossza.

  6 790 Ft
  Méret : 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33
 • Ponte20 supinált talpú gyerek szandál, barna, kívül belül bőr, benti cipőnek is kiváló viselet.

  Egészségpénztárra elszámolható!

  Kiszállítás 1-2 munkanap.

  A méret kiválasztása után látható a szandál belső talphossza! 

  5 990 Ft
  Méret : 22
 • Ponte20 sötét barna supinált talpú gyerek szandál fiúknak, valódi bőrből, kedvező áron!

  Egészségpénztárra elszámolható!

  Kiszállítás 1-2 munkanap!

  A méret kiválasztása után látható a szandál belső talphossza! 

  6 790 Ft
  Méret : 30 - 31 - 33
 • Asso, fehér-rózsaszín,szív és virág mintával díszített, supinált, bőr,gyerek, szandál, lányoknak. Kiszállítás 1-2 munkanap! Két csat egy tépőzárral könnyen állítható!

  7 590 Ft
  Méret : 27 - 28 - 29
 • Ponte20 supinált gyerek szandál lányoknak tégla vörös bőrből, hajlékony szürke  talppal két csattal és tépőzárral állítható kiváló kinti viselet de óvodában és bölcsődében benti cipőnek is ajánljuk.

  A méret kiválasztása után látható a szandál belső talphossza.

  6 790 Ft
  Méret : 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33
 • Ponte20 púder rózsaszín supinált gyerek szandál lányoknak puha  talppal kiváló kinti viselet de bölcsődébe és óvodába bent szandálként is ajánljuk.

  A méret kiválasztása után látható a szandál belső talphossza.

  5 990 Ft
  Méret : 22 - 23 - 25 - 27
 • Ponte20 világos barna bőr supinált gyerek szandál kiváló kinti viselet de óvodába bölcsődébe benti cipőként is ajánljuk .

  A méret kibontása után látható a szandál belső talphossza.

  5 990 Ft
  Méret : 22 - 23 - 24
 • Ponte20 barna bőr supinált gyerek szandál kiváló kinti viselet de óvodába bölcsődébe benti cipőként is ajánljuk .

  A méret kibontása után látható a szandál belső talphossza.

  5 990 Ft
  Méret : 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27